top of page
Writer's pictureJohannes Laine

Kohti Unelmabisnestä -kirjakiertue

Tuntuuko siltä, että unelmiesi bisneksen rakentaminen on yksinäinen taival? Oletko pohtinut, miten muut yrittäjät ovat selvinneet omasta polustaan? Meillä on hyviä uutisia: ILMAINEN Kohti Unelmabisnestä -kirjakiertue on tulossa, ja se on juuri sitä, mitä tarvitset saadaksesi uutta inspiraatiota ja tukea omalle matkallesi! 🚀


Mikä on Kohti Unelmabisnestä -kirjakiertue?

Kohti Unelmabisnestä -kirjakiertue on enemmän kuin pelkkä kirjakiertue. Se on mahdollisuus tavata muita samanhenkisiä yrittäjiä, vaihtaa kokemuksia ja oppia toisten menestyksistä ja haasteista. Tavoitteemme on rakentaa yhteisöä, jossa jokainen voi tuntea olonsa tuetuksi ja inspiroituneeksi – olitpa sitten urasi alussa tai jo kokenut konkari.


Kirjakiertueen pääosassa on minun, Johannes Laineen uusi kirja, Kohti Unelmabisnestä. Tämä teos on täynnä käytännön neuvoja, inspiroivia tarinoita ja konkreettisia työkaluja joiden avulla voit kehittää omaa liiketoimintaasi ja löytää uuden suunnan. Kuitenkin tämä kiertue on paljon muutakin kuin kirjan esittelyä – se on yhteinen matka, joka yhdistää meidät yrittäjinä.


Mitä voit odottaa kiertueelta?

Kiertueella pääset osallistumaan erilaisiin työpajoihin ja luentoihin, joissa käsitellään yrittäjyyden keskeisiä teemoja, kuten markkinointia, myyntiä, verkostoitumista ja henkistä hyvinvointia. Näissä sessioissa kuulet sekä minun että muiden kokeneiden yrittäjien näkemyksiä ja opit, miten voit soveltaa näitä oppeja omassa liiketoiminnassasi.


Tässä muutamia kohokohtia, joita voit odottaa kiertueelta:

  • Inspiroivia puheenvuoroja: Saat kuulla inspiroivia tarinoita ja oppeja suoraan menestyneiltä yrittäjiltä.

  • Käytännön työpajoja: Syvenny konkreettisiin työkaluihin ja menetelmiin, jotka auttavat sinua viemään bisneksesi seuraavalle tasolle.

  • Verkostoitumismahdollisuuksia: Tapaa muita yrittäjiä, vaihda kokemuksia ja löydä uusia yhteistyökumppaneita.

  • Yhteisöllisyyden tunnetta: Tunne, että et ole yksin – Kohti Unelmabisnestä -yhteisö on täällä tukenasi.


Miksi sinun kannattaa tulla mukaan?

Olitpa sitten yksinyrittäjä tai osana suurempaa tiimiä, tämä kiertue tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, oppia ja inspiroitua. Se on myös tilaisuus pysähtyä hetkeksi, reflektoida omaa matkaasi ja asettaa uusia tavoitteita.


Mitä voit saada kiertueelta?

  • Uutta inspiraatiota ja näkökulmia: Kirjakiertueen avulla voit löytää uuden suunnan ja intohimon omaan liiketoimintaasi.

  • Käytännön neuvoja ja työkaluja: Opit uusia tapoja kehittää bisnestäsi ja voittaa kohtaamasi haasteet.

  • Yhteisön tuki: Löydät samanhenkisten ihmisten yhteisön, joka jakaa samat unelmat ja haasteet kuin sinä.


Kirjakiertueen paikkakunnat:

📅 Järvenpää 29.10

📅 Helsinki 4.11

📅 Turku 6.11

📅 Joensuu 12.11

📅 Oulu 14.11

📅 Rovaniemi 15.11

📅 Jyväskylä 18.11

📅 Espoo 21.11

📅 Tampere 26.11

📅 Pori 28.11


Tule mukaan rakentamaan unelmiesi bisnestä!

Älä jätä tätä mahdollisuutta väliin – Kohti Unelmabisnestä -kirjakiertue on täynnä voimaa ja mahdollisuuksia, joita et halua ohittaa. Olipa unelmasi sitten pieni tai suuri, tämä kiertue voi auttaa sinua ottamaan seuraavan askeleen kohti sen toteuttamista. Ja mikä parasta, et tee sitä yksin.


Tule mukaan jakamaan matkasi ja ammentamaan voimaa yhteisöstä, joka uskoo unelmiin yhtä vahvasti kuin sinäkin. Yhdessä olemme enemmän – ja yhdessä rakennamme unelmia, jotka kantavat pitkälle. 💪



Nähdään kiertueella!


Kohti Unelmabisnestä kirjan kansi

37 katselukertaa0 kommenttia

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page